Vihreiden ympäristötavoitteet laittavat Suomen kiinni

Ilmastonmuutos ja sen ehkäiseminen on iso haaste. A -studiossa 21.8 esiteltiin Vihreiden mallia, jossa Suomi laitetaan suurin piirtein kiinni, koska kaikki normaali elämä on haitallista ja saastuttaa. Tämä ei ole realistista Perussuomalaisten näkökulmasta. Suomen osuus on nimittäin promilleluokkaa koko maailman päästöistä. Me emme ole ylikansoitettu maa kuten monet muut maat, joiden tulisi keskittyä väestönkasvun hillintään.

Bioenergiaa kehitetään ja sitä on jo saatavilla, mutta me emme voi toimia kuten Vihreät esittää, eli sulkea Suomea. Tämä tarkoittaisi käytännössä sitä, että tehtaat suljettaisiin ja liikkumista vaikeutettaisiin. Samaten metsien hakkuuarviot on tehty huolella ja metsät kasvavat hyvin, joten puuta riittää kaikkien tarpeisiin. Myös puurakennukset toimivat hiilinieluna.

Jos vaadimme kaiken Vihreiden esittämien asioiden lopettamista ihmisiltä, yrityksiltä, maataloudelta sekä teollisuudelta, tämä on mahdoton yhtälö Perussuomalaisten mielestä. Seurauksena on, että teollisuus lähtee esimerkiksi Kiinaan, jossa ei päästöistä juurikaan välitetä ja samalla meiltä lähtevät työpaikat. Jos ei saa autoilla muilla kuin sähköautolla, loppuvat työmatkailu ja kuljetukset.

Vihreät puhuvat kestävästä kehityksestä. Tarkoittaako se, että Suomi lopettaa maatalouden, metsätalouden, tehtaat, liikkumisen ja kohta varmaan syömisen? Sitä se tarkoittaisi. Miksei vihreiltä vaadita realistisia vastauksia?

Olen erittäin huolestunut maapallomme ja ympäristömme tilasta, mutta vaadin ympäristörealismia. Niiden maiden, jotka eniten saastuttavat, tulee hoitaa omat saasteensa. Ja liiallisen väestönkasvun maapallolla tulee loppua maissa, joissa väestönkasvu on räjähtänyt.

En missään tapauksessa aio ajaa Suomea ja sen teollisuutta konkurssiin ja suomalaisia tilanteeseen, jossa kohta töihinkään ei voi ajaa autolla. Suomalainen teollisuus on tehnyt paljon päästöjen vähentämiseksi. Samaan aikaan vihreät ajaa esimerkiksi haitallisten tukien alasajoa ja haitallisen maahanmuuton lisäämistä. Tämä ei käy Perussuomalaisille.

Millä ihmeellä he meinaavat kaiken rahoittaa, jos Suomi pitää ensin laittaa kiinni. Ei töitä, ei liikkumista, ei tehtaita, ei hakkuita, mutta rahaa tulee samaan aikaan lisää perustuloon, kouluihin, päivähoitoon ja lista on loputon. Minä kysyn, että mistä rahat tuohon toiveiden tynnyriin saadaan?

Realismia vihreät nyt tuohon vaalivouhotukseen. Uskotteko itsekään siihen, että ensin viedään rahat ja työpaikat, kun teollisuus ja yrittäminen on mahdotonta ja sen jälkeen teillä on verovaroja, joita jakaa. Jos te olisitte hallituksessa tuollaista politiikkaa ajamassa, niin ei kovin kauaa menisi, kun kaikki ns. haitallinen olisi niin yliverotettua tai kiellettyä, että se olisi lappu luukulle ja se siitä.

LeenaMeri
Perussuomalaiset Hyvinkää

Perussuomalaisen eduskuntaryhmän kansanedustaja ja Perussuomalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja.
Perustuslakivaliokunnan jäsen,
Olen koulutukseltani oikeustieteen maisteri ja varatuomari.Olen Hyvinkään kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja.
Voit lukea minusta lisää osoitteesta www.leenameri.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu