Hallitus ei muista edes omia lupauksiaan – veronhimo on hallituksessa kova

Perussuomalaiset kysyivät eilen suullisella kyselytunnilla hallitukselta, aikooko hallitus laskea polttoaineveroa. Omasta mielestäni hallitus pettää antamansa lupaukset polttoaineveron alentamisesta, kun se ei näin tee.

Hallitus on aikaisemmin luvannut, että polttoaineveron laskemista harkitaan, jos raakaöljyn hinta nousee yli 80 dollarin barrelilta, kuten nyt on käynyt. Valtionvarainministeri Petteri Orpo kuitenkin totesi, että tällaisia toimia ei ole hallituksen listalla.

Taas unohdettiin hallituksen vastauksessa se tavallinen ihminen. Toisille auto on välttämättömyys. Töihin, harrastuksiin, kauppaan tai lääkäriin ei pääse ilman autoa.

Hallitus ei muista edes omia lupauksiaan. Ei mitään uutta.

Polttoaineveron yhteydessä puhutaan myös ilmastonmuutoksesta. Ilmastotavoitteita on hyvä olla, mutta taakanjako maiden kesken sekä oikeudenmukainen verotus olisivat suomalaisen kannalta ensiarvoinen asia.

Taas hallituksen vastauksissa hoettiin, että kaikille pitää saada töitä. Kyllä varmasti, mutta se ei ole vastaus rahapulaan kaikille. Polttoaineiden hinta iskee pahiten juuri esimerkiksi työmatkailuun.

LeenaMeri
Perussuomalaiset Hyvinkää

Perussuomalaisen eduskuntaryhmän kansanedustaja ja Perussuomalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja.
Perustuslakivaliokunnan jäsen,
Olen koulutukseltani oikeustieteen maisteri ja varatuomari.Olen Hyvinkään kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja.
Voit lukea minusta lisää osoitteesta www.leenameri.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu